Zondag 17 maart 2019 Sporthal Holy Vlaardingen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Disclaimer

DISCLAIMER EIGEN RISICO 

Stichting Sports for Life Vlaardingen is niet verantwoordelijk en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen, letsel, verlies of beschadiging van personen en/of zaken die het gevolg zijn van het bezoeken van en/of deelnemen aan het Spin for Life Spinning Event op 17 maart 2019 in de Sporthal Holy te Vlaardingen.

DISCLAIMER PRIVACY

Tijdens het Spin for Life Spinning Event worden er foto- en filmopnames gemaakt die voor publicitaire en promotionele doeleinden gebruikt kunnen worden. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de Stichting Sports for Life Vlaardingen.

Sponsor of doneer direct!

Steun het Spin For Life Vlaardingen en doneer of sponsor direct via iDeal. Voor zakelijke sponsors kun je direct je factuur ontvangen!

Doneer direct Doneer of sponsor direct
Steun ons!

Wil je Spin For Life Vlaardingen ondersteunen? Dat kan door te sponsoren!

Laatste nieuws

Uiteraard geen Spinning Event zonder geschenken en taarten! 

Dit jaar hebben wij een nieuw donatieplatform voor de deelnemers aan Spin for Life Vlaardingen 2019. Er zijn veel positieve reacties en daar zijn wij...

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Facebook

Villa Joep knuffel

Spin for Life 2018

657 Deelnemers
172 Fietsen
€101.200,00 Opgehaald

Impressies

2018

2018

2017

2017

2016

2016
 

Partners

Sponsors

©2004-2019 Spin for Life Vlaardingen 2019
Powered by Invitado bezoekersregistratie