Zondag 17 maart 2019 Sporthal Holy Vlaardingen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Sponsors

SPONSORING
Het doel van het Spin for Life Spinning Event Vlaardingen is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Villa Joep. Daarmee levert u een bijdrage onderzoek mogelijk te maken waarmee Villa Joep haar droom 'neuroblastoom de wereld uit' kan verwezenlijken. 
 

U kunt het evenement sponsoren als bedrijf of privé. Wij hopen je het zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt kiezen je sponsorbedrag over te maken aan de Stichting Sports for Life Vlaardingen of direct aan Villa Joep vanwege haar ANBI status (fiscaal aftrekbaar).


ZAKELIJK
Na de keuze voor zakelijk en het invullen van het formulier, ontvangt de zakelijke sponsor (automatisch) een digitale factuur die kan worden overgemaakt aan onze Stichting of die van Villa Joep.


PRIVÉ
Sponsors kunnen direct/cash of via onze website/iDeal aan onze Stichting betalen. Helaas kan een sponsorbedrag niet direct via onze website/iDeal aan Villa Joep worden overgemaakt.

 

SPONSOR/DONATIE-pagina
Dit jaar hebben wij de mogelijkheid je een overzicht (individueel, per team) aan te bieden en je te informeren hoeveel geld er bij je team of als individu is ingezameld.

Verder gelden er nog een paar aanvullende voorwaarden. Je kan namelijk in dit overzicht alleen die bedragen zien die zakelijk per factuur of privé met iDeal zijn overmaakt. Bedragen die op 17 maart 2019 nog (direct) via de website/iDeal op de rekening van onze Stichting Sports for Life Vlaardingen worden overgemaakt of cash worden ingeleverd, kunnen helaas op dat moment niet automatisch worden opgenomen in het overzicht. We hopen in de dagen erna het overzicht te kunnen aanpassen.

Sponsor of doneer direct!

Steun het Spin For Life Vlaardingen en doneer of sponsor direct via iDeal. Voor zakelijke sponsors kun je direct je factuur ontvangen!

Doneer direct Doneer of sponsor direct
€ 96.800 voor Villa Joep

We hebben weer een prachtig bedrag opgehaald voor Villa Joep. Bedankt voor alle steun!

Laatste nieuws

Lees hier alles wat je moet weten! Bekijk hier ook de zaalindeling.

Uiteraard geen Spinning Event zonder geschenken en taarten! 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Facebook

Villa Joep knuffel

Spin for Life 2019

700+ Deelnemers
180 Fietsen
€96.800,00 Opgehaald

Impressies

2018

2018

2019

2019

2017

2017
 

Partners

Sponsors

©2004-2019 Spin for Life Vlaardingen 2019
Powered by Invitado bezoekersregistratie