Zondag 17 maart 2019 Sporthal Holy Vlaardingen

Inschrijving voor Spin for Life 2019 geopend!

De inschrijving voor deelname aan het spectaculaire Spin for Life Spinning Event 2019 is nu geopend!

Nu is het moment om jouw team samen te stellen! Op zondag 17 maart staan in de Sporthal Holy aan de Korhoenlaan in Vlaardingen wederom 200 spinningfietsen klaar, die acht uur lang moeten draaien! Daar hebben wij natuurlijk jouw hulp en inzet bij nodig! Bij de vorige editie werd er maar liefst €101.200,- opgehaald. Wil jij of samen met een team je in het zweet werken voor stichting Villa Joep? Klik dan snel hier.

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Vorig jaar hebben we het al mogelijk gemaakt om via de website te sponsoren op een team, maar nu is het ook mogelijk op per individu te sponsoren. Jouw sponsors kunnen bij een sponsorbijdrage de teamnaam én het individu vermelden. Hierdoor weet je wie er heeft gesponsord en hoeveel geld er bij jouw team of individu is ingezameld!

Het nieuwe donatieplatform is nog in ontwikkeling. Binnen enkele weken wordt dit gelanceerd, het is dus nog niet mogelijk donaties te doen. We houden jullie op de hoogte!

Ingeschreven fietsen/fietsuren

Met 200 fietsen hopen wij de interesse te dekken, maar ook de veiligheid te waarborgen. Dus weer er snel bij, want op = op! Dit houdt wel in dat het aantal fietsen/fietsuren waarvoor je hebt ingeschreven niet teruggegeven kan worden. Fietsen/fietsuren die je gereserveerd hebt, moet je zelf bezetten/indelen.

Sponsor of doneer direct!

Steun het Spin For Life Vlaardingen en doneer of sponsor direct via iDeal. Voor zakelijke sponsors kun je direct je factuur ontvangen!

Doneer direct Doneer of sponsor direct
€ 96.800 voor Villa Joep

We hebben weer een prachtig bedrag opgehaald voor Villa Joep. Bedankt voor alle steun!

Laatste nieuws

Lees hier alles wat je moet weten! Bekijk hier ook de zaalindeling.

Uiteraard geen Spinning Event zonder geschenken en taarten! 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Facebook

Villa Joep knuffel

Spin for Life 2019

700+ Deelnemers
180 Fietsen
€96.800,00 Opgehaald

Impressies

2018

2018

2019

2019

2017

2017
 

Partners

Sponsors

©2004-2019 Spin for Life Vlaardingen 2019
Powered by Invitado bezoekersregistratie