Zondag 17 maart 2019 Sporthal Holy Vlaardingen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Inschrijven

 

Beste deelnemer van Spin For Life Vlaardingen 2019. Je kan weer inschrijven voor het altijd inspirerende Spinning Event op 17 maart as. aan de Korhoenlaan. Net als alle andere jaren kan je als team of als individu inschrijven.

 

LET OP! Losse uren kunnen alleen individueel opgegeven worden en niet als team, een team reserveert altijd een fiets voor 8 uur met een zelf in te vullen aantal deelnemers. De organisatie doet zijn uiterste best om aan alle wensen van individuele inschrijvingen te voldoen. Het kan echter zijn dat u op andere uren dan aangevraagd wordt ingedeeld i.v.m. de beperking van het aantal fietsen. Wij hopen dat u begrip hiervoor heeft.

 

Weet je nog niet alle namen en e-mailadressen bij de inschrijving? Geen probleem, via jouw eigen inlogcode kan je eenvoudig teamleden aanvullen of verwijderen. Door de nieuwe functionaliteit van het donatie-systeem kunnen we je helaas niet je teamleden van vorig jaar tonen.

 

Lees voor inschrijving de voorwaarden goed door!

 

Schrijf je direct in >>

Sponsor of doneer direct!

Steun het Spin For Life Vlaardingen en doneer of sponsor direct via iDeal. Voor zakelijke sponsors kun je direct je factuur ontvangen!

Het nieuwe sponsordonatie-systeem is spoedig beschikbaar
Steun ons!

Wil je Spin For Life Vlaardingen ondersteunen? Dat kan door te sponsoren!

Laatste nieuws

De inschrijving voor deelname aan het spectaculaire Spin for Life Spinning Event 2019 is nu geopend!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Spin For Life Vlaardingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

* Verplicht veld

Facebook

Villa Joep knuffel

Spin for Life 2018

657 Deelnemers
172 Fietsen
€101.200,00 Opgehaald

Impressies

2018

2018

2017

2017

2016

2016
 

Partners

Sponsors

©2004-2019 Spin for Life Vlaardingen 2019
Powered by Invitado bezoekersregistratie